[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

EGY ÁLDOTT UTAZÁS ÉSZAK-INDIÁBA – 2020 JANUÁR 18-29.

Rishikesh – Haridwar – Dharamshala – Delhi

 

Kedves Barátaink!
Örömmel osztjuk meg veletek India spirituális szépségeit egy 12 napos utazás során Észak-Indiában. Azért esett a választásunk erre a területre, mert Észak-India és a Himalája mérhetetlenül gazdag spirituális kultúrában és azokban a holisztikus helyszínekben, amelyeket maga Shiva áldott meg. Mi már megéreztük ezeknek a helyszíneknek az energiáit és azok életünkre gyakorolt hatását.


Ezt a csodálatos utazást azzal a szándékkal kezdtük el szervezni, hogy mindannyiunkat még mélyebre vigyük a szívünkben lévő fény felé, kapcsolódjunk tiszta önvalónkhoz és egy másfajta életmódot tapasztaljunk meg.


Shiva áldásával mindenki részesül e szent helyek energiájából, és kapcsolódhatunk szívünk valódi békéjével

Szeretettel, Amit, Zoli és Yoli  Om Namah Shivaya

ÚTITERV

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Tapasztald meg velünk Észak-Indiát egy 12 napig tartó hihetetlen utazás során a térség ikonikus spirituális városain keresztül: Rishikesh, Haridwar és Dharamshala.
Amit és Yoli lesz az idegenvezetőnk ebben a lenyűgöző országban, ahol megismerkedünk India spirituális hagyományaival – szent helyek látogatásával, tradicionális rituálékon való részvétellel, odaadó mantrázással, indiai szent emberekkel való találkozásokkal, jóga gyakorlással, meditációkkal és még sok mással.
A program és az idegenvezetés angol nyelven történik de Zolitól, a magyar csoport vezetőjétől tartalmi fordítást és értelmezést is kaphatsz amennyiben szükséged lenne rá.

A 12 napos utazás során az összes kirándulásra privát autókkal (kisbuszokkal) megyünk és gyönyörű helyszíneken, kényelmes és tiszta hotelekben szállunk majd meg. Az elhelyezés kétszemélyes szobákban lesz de az elosztásról természetesen előre megállapodunk, hogy mindenkinek elfogadható legyen. Közben csodás, vegetáriánus indiai ételeket eszünk olyan előre kiválasztott és általunk már kipróbált éttermekben, ahol már korábban meggyőződtünk a tisztaságról. Igy mindenki számára biztonságosan fogyasztható minden étel, melyek nagyon ízletesek lesznek.

Miután egy éjszakát Delhiben megpihenünk (ahova mindenki repülővel érkezik), Rishikesh az első állomásunk, amelyről közismert, hogy a jóga világvárosa. A templomok látogatásától kezdve, a Szent Ganges folyó melletti különleges szertartásokon való részvételen át, az ajurvédikus masszázsig sokféleképpen megtapasztaljuk Rishikesh-t.
Ez után egy napot kirándulunk Haridwarba, ahol egy helyi idegenvezetővel, körbejárjuk Shívának és az Ő szeretett Parvatiának épült szent templomokat.

Nagyon különleges élmény lesz, ahogy megismered a szimbólumok jelentését, érzed a hely energiáját és testközelben kerülsz az indiai hagyományok világával. Rishikesh-ben tartózkodásunk alatt meglátogatunk több Ashram-ot, megismerkedünk néhány csodás szív nyitó meditációval és egyszerű, kímélő jóga ászanákkal.

Dharamshala-ban van a Dalai Láma jelenlegi rezidenciája, tökéletes helyszín, hogy találkozzunk a buddhista és a tibeti hagyományokkal. India ezen szellemi központjában meglátogatunk egy kolostort, számos templomot, találkozunk egy spirituális hindu vezetővel akinek az Ashram-ját is meglátogatjuk.
A sok-sok élmény után a szabadidődben egyedül is felfedezheted Dharamshala-t, vagy akár egyszerűen csak pihenhetsz is. A város valóban fenséges és érdemes körbejárni.
Utazásunkat India fővárosában, Új-Delhiben zárjuk, egy híres Ashram-ban jógát és meditációt gyakorlunk és részt vehetünk egy satsangon is.

LOGISZTIKA

AZ UTAZÁS ÁRA: 1300 € / 1450$

A részvételed a 300 eurós vagy 450 dolláros előleg elutalásával válik véglegessé, melyet lemondás esetén nem tudunk visszatéríteni. A jelentkezésed 2019 november 15-ig tudod elküldeni. Az előleget kérlek WiseTransfer-en keresztül juttasd el a részünkre.

 

A csomag a következőket tartalmazza:

A csomag a következőket tartalmazza:

o Légkondicionálóval felszerelt autók a helyszínek közötti szállításhoz és a reptéri transzferhez;

o Gyönyörű szállás szállodákban és Ashram-okban, kétágyas szobákkal – két különálló ágy vagy egy nagy ágy minden szobában;

o Egy ingyenes 1 órás Abhiangam ajurvédikus masszázs;

o Reggel Pranala jóga Rishikeshben Yolival;

o Reggeli meditáció / Jóga Nidra Amit-tal az utazásunk többi napján (ennek az időpontja rugalmasan alakítható a programokhoz és a csapathoz);

o Reggeli;

o Profi fotók, profi kamerával minden nap, az ebből készült válogatást pedig minden nap elküldjük nektek;

o Belépőjegyek az Ashram-okba / templomokba

o Helyi SIM kártya internettel

o Angol és Magyar nyelvű idegenvezetés.

 

Amit a csomag NEM tartalmaz:

o Repülőjegyek árát Indiába és a hazautazáshoz

o a vízum árát

o Orvosi költségeket és a biztosítás díját (a biztosítás kötelező);

o Az ebédet és vacsorát;

Utazásunkon az idegenvezetés angolul történik, de magyar és román nyelvű fordítás is elérhető;

Minden programunkat rugalmasan szerveztük, alkalmazkodunk a csoport energiáihoz és hangulatához.

A napi két étkezés teljes költsége az utazás minden napján megközelítőleg 15 euró.

A bensőséges, családias környezet biztosítása érdekében a csoport létszámát 15 főben maximalizáltuk, kérjük, hogy ezért mielőbb jelezd a részvételi szándékod, a helyek nagyon hamar elfogynak!

 

Opcionális lehetőség :

A programunk után, lehetőséged van részt venni egy Yoga Alliance által hitelesített jóga oktatói tanfolyamon. Örömmel segítünk a számodra megfelelő tanfolyam kiválasztásában Rishikesh-ben, ami lehet 200, 300 vagy 500 órás is.

Ha ez a lehetőség érdekes a számodra kérlek jelezd ezt a jelentkezéseddel egyidőben (de mindenképpen az elutazás előtt)!

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Simple_Masonry_Widget”][/siteorigin_widget]

MIÉRT TARTS VELÜNK?

 Minden út ugyanoda vezet: láss egy szélesebb, tisztább képet az eltérő spirituális kultúrák megtapasztalásával. A programokat úgy állítottuk össze, hogy ez alatt a két hét alatt megtapasztald Észak-India kulturális és szellemi sokszínűségét.

  Tapasztald meg Indiát, úgy ahogy van: India nyers és hiteles. Barátokkal és nem utazásszervezőkkel utazol és mi nem félünk megmutatni Neked mindent pontosan úgy, ahogy van, „turisztikai köntös” nélkül.

 Hiteles idegenvezetés: Amit hiteles vezetőd lesz ezen az úton, aki Shivának és az igazságnak szentelte életét.

 Folyamatos eredmény: azok a magok, amiket az út során elültetsz magadban az Indiából való hazatérésed után is folytatják áldásos hatásukat és még sokáig gyümölcsöző eredményeket hoznak az életedben.

 

Amit – India

Amit vallási zenével foglalkozik, mantrákat énekel és kirtanokat tart; bhadzsant és szufi zenét is tanít. Harmoniumon és tablatán játszik, 2009 óta él Rishikeshben. Sri Mooji Baba-val 2013-ban találkozott és Guruji bátorítására és áldásával adta ki első saját albumát. Mooji Ji, Amit zenekarának a Shivaratri Café nevet adta, mely zenekarral minden évben Sri Mooji satsangjain zenélnek Rishikesh-ben az Ő kegyelméből és szeretetével. Amit egész életét Shivának szentelte. Áldott gyermekként anyja Durga energiában, apja pedig a Kali energiában nevelte. Gyerekkora óta gyakorolta a meditációt, tanult és gyakorolt mestereivel.

Amit a szufi kultúrát szeretett muszlim mesterétől tanulta, a Kryia jóga meditációt pedig a hindu jógi Swami Shiva mellett sajátította el. 1999-2002 között Osho községben élt elvonultan és tanult meditációs technikákat.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_SocialMediaButtons_Widget”][/siteorigin_widget]

Yoli – Románia

Yoli 2007 – ben találkozott először a Hatha jógával, a rendszeres gyakorlást 2013-ban kezdte el, miközben különféle spirituális tradíciókat tanulmányozott egy spirituális tanítóval.

2016 végén indult először Indiába, és szíve hamarosan Rishikeshbe vezette. Yoli 2013 óta grafikusként dolgozik, és Indiába költözése óta a szakmáját tudatosan használja, kifejezetten jógával, terápiával, egészséggel foglalkozik. Rishikeshben e mellett Ajurvédikus masszázst tanult, valamint Hatha jóga tanári oklevelet is szerzett a rishikeshi Sanatana Yog Sandesh iskolában. Az Ayengar jógát az Omkarananda Patanjala Yoga Kendra iskolában tanulta, szintén Rishikeshben. 2019-ben elvégzett egy 200 órás Yoga Pranala oktatói tanfolyamot is, Balin.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_SocialMediaButtons_Widget”][/siteorigin_widget]

Zoli – Magyarország

Zoli régóta érdeklődött a keleti tanítások iránt de ez – főleg a küzdősportok gyakorlójaként – inkább felületes ismeretanyag volt elsősorban a Taoista tanításból. 2013-tól a Tantrikus tanitások keltették fel érdeklődését majd 2015-től a Somananda Tantra School tanítványa lett és azóta is folyamatosan ott tanul és napi szinten gyakorol. Magyarországon Tantra masszázs terapeutaként dolgozik, melyet oktat is. Különböző elvonulások alkalmával, hónapokat töltött Indiában (többek között Rishikeshben), ahol mestere áldásával beavatást kapott, hogy tantrikus technikákkal meditációt valamint Tantra Yogát tanítson (nemzetközi okleveles Joga és meditáció oktató). Terapeutaként foglalkozik hipnoterápiával és egy Tibeti kézrátételes gyógymóddal is. Buddhista ismeretanyagra is szert tett egy Buddhista közöségben, valamint Jóga filozófiát is tanult külsős tanfolyamokon Magyarországon a Bhakivedanta Hittudományi Főiskolán.

Korábban üzletemberként rendezvényekkel foglalkozott de most már ezt a tapasztalatát és tudását siprituális tanítások irányába, önismereti elvonulások szervezésében kamatoztatja. Yolival 2015 ben ismerkedett meg és egy ideje tervezték, hogy közösen fognak dolgozni azon, hogy Magyarországról is legyen lehetőség szervezetten kiutazni Indiába de nem a szokványos turistaként.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_SocialMediaButtons_Widget”][/siteorigin_widget]

THE SACRED JOURNEY EXPERIENCE

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_Testimonials_Widget”][/siteorigin_widget]
Scroll to Top